bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd. Zo ook Den Elt. In Den Elt komt er een warmtepomp, waarmee jouw woning verwarmd wordt. Daarnaast wordt jouw woning ook voorzien van zonnepanelen en koeling.

badkamer.jpg (1)

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is. In de vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kapwoningen XL van Den Elt heeft jouw sanitair standaard een topline afwerking, de twee-onder-een-kapwoningen en de levensloopbestendige woningen hebben een luxe afwerking, wat betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het best bij jou past.

keuken.jpg

De keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop bij LIV door de verschillende keuzes in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes voor je doen. 

De vrijstaande woningen bij Den Elt zijn voorzien van een topline keuken, de twee-onder-een-kapwoningen en de levensloopbestendige woningen hebben een luxe keuken. Wil jij meer weten over de keuken van jouw woning? Bekijk dan de keukenbrochure op de downloadpagina. 

De keuken is met betrekking tot frontkleur, werkbladkleur en handgrepen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur. Uiteraard is het ook mogelijk om een keuken geheel naar jouw wens samen te stellen. Hiervoor kun je dan een cheque krijgen ter waarde van de basiskeuken van jouw woning en inleveren bij de aankoop van jouw nieuwe woning.  

tuin4.jpg (1)

Tuin

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je huis, ook je tuin volledig klaar is? Bespaar jezelf de ergernis van een slechte toegang en modderschoenen bij binnenkomst. Geniet direct van een mooie tuin bij oplevering. Met de optie Tuinklaar van LIV ligt dit binnen handbereik.

Bij Den Elt wordt je huis standaard al opgeleverd met een Comforttuin. Dit vormt een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een terras, een fraaie oprit met plaats voor minimaal een auto en waar nodig een voetpad naar de voordeur is jouw comfort gegarandeerd.

Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie: ruime keuzemogelijkheden door de toepassing van de juiste materialen, beplanting en verlichting. De daktuin toont slechts een greep uit de collectie, maar biedt je volop ruimte om je ideeën vorm te geven.

Wist je dat de tuin als onroerend goed ook onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe huis valt? Het is verstandig om hier vroegtijdig al budget voor te reserveren. De financieel adviseur bij LIV kan je hier meer over vertellen.

Een van de eerste projecten waar tuinklaar geïntroduceerd was is Eiland F in Veenendaal. We hebben de kopers gevraagd hoe het ze bevallen is.

Ervaringen Tuinklaar

Nieuwsgierig?

Meer over het project