bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Den Elt

Nieuwbouwproject Den Elt ligt aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Ewijk, aan de gelijknamige straat.

Een divers woningaanbod

Met het project Den Elt worden in totaal 22 prachtige woningen gerealiseerd, in de vorm van zowel vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen als levensloopbestendige woningen. Het plan is ruim opgezet met veel aandacht voor groen en riante kavels. De woningen zullen qua uitstraling mooi aansluiten bij de omgeving van Ewijk. Alle voorzieningen liggen vlakbij als je hier woont: van een supermarkt, apotheek en kledingwinkels tot een basisschool, kinderdagopvang en sportverenigingen.

Kindvriendelijk en goede bereikbaarheid

Den Elt ligt in een kindvriendelijke omgeving. De wijk is ruimtelijk opgezet, met weinig doorgaand verkeer en veel groen en speelgelegenheden. Door de nabijheid van de snelwegen A50 en A73 is de ontsluiting in alle windrichtingen goed. Je bent altijd snel op je plek van bestemming, of dit nu Nijmegen, Arnhem, Wageningen of een andere plaats is!

Bekijk hieronder de nieuwe woningbeelden en de kavelkaart!

Schrijf je in voor

jouw favoriete woning!

Dit kun je verwachten

De woningen van Den Elt zijn vanaf nu in verkoop! De inschrijfperiode loopt tot zondag 11 april 23:59 uur, dus bekijk snel het woningaanbod, selecteer je favoriete woningen en schrijf je in! 

Dit is de planning

  • 1 april om 12.00 uur: start verkoop!

    1 april om 12.00 uur: start verkoop!

  • 11 april 2021: sluit inschrijving

    11 april 2021: sluit inschrijving