bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start over een week!

25 maart 2021

Over precies één week – donderdag 1 april om 12.00 uur – gaan de woningen van Den Elt in verkoop! Zie jij jezelf al heerlijk wonen in deze groene wijk vlak aan het dorpshart van Ewijk?

Heb jij je voorkeuren al doorgegeven?
Sinds vorige week is het mogelijk om alvast je woningvoorkeuren door te geven via de woningaanbodpagina. Heb je dit gedaan, dan staan jouw voorkeuren straks bij de start verkoop alvast gereed op het inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Eenvoudig inschrijven
Vanaf 1 april om 12.00 uur staat alle woninginformatie online, zoals de digitale brochure, de keuken- en sanitairbrochure en de definitieve prijzen. Je schrijft je dan via je persoonlijke accountomgeving eenvoudig in voor de woning(en) van jouw voorkeur. Heb jij nu al je favoriete woningen doorgegeven? Dan zijn ze al voor je ingevuld, veranderen kan natuurlijk altijd.

De vele voordelen van Den Elt
Je kon in de vorige nieuwsberichten al lezen waar je zoal op kunt rekenen als koper bij Den Elt en wat er zoal in de koopprijs zit inbegrepen. We zetten dit nog eens voor je op een rij:

Veel inbegrepen. Er zit bij de woningen van Den Elt veel inbegrepen in de koopprijs. Denk bijvoorbeeld aan een mooie badkamer en keuken, zonnepanelen, koeling en een warmtepomp. Je leest er meer over op deze pagina.

Tuinklaar. Alle woningen worden opgeleverd met Tuinklaar Basis. De basis voor jouw nieuwe tuin is hierdoor al gerealiseerd. Aan de voorzijde wordt een oprit aangelegd met met plek voor één of twee auto’s en waar nodig een voetpad naar de voordeur. Door het bijpassende terras dat aan de achterzijde wordt gerealiseerd, kun je direct genieten van je fijne achtertuin.

Duurzaam. De woningen van Den Elt voldoen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je dagelijkse woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota.

LIV Wooncoach. Een groot voordeel als je een koper bent bij Den Elt: je krijgt een LIV Wooncoach toegewezen die je ondersteunt en adviseert bij het maken van de beste woonkeuzes. Dit biedt je het gemak van één vast en ervaren aanspreekpunt gedurende het gehele koop- en keuzetraject.

Meer over de woningen