bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop loopt goed door!

3 juni 2021

Ook de afgelopen periode zijn er weer meerdere koop-/aannemingsovereenkomsten getekend voor Den Elt. Fijn om te zien dat we veel mensen blij kunnen maken met een nieuwe woning in dit bijzondere en groene project!

Inschrijven reservelijst
Voor de laatste woningen onder optie kun jij je via de kavelkaart nog inschrijven voor de reservelijst.* Mocht er een optie vervallen, dat wordt de woning opnieuw toegewezen op basis van de reservelijst.

* Heb jij je (zelf of via jouw partner) al ingeschreven, maar is er nog geen woning aan je toegewezen? Dan sta je automatisch op de reservelijst voor de woning(en) van jouw voorkeur en hoef je dus niets te doen.

’t Hof van Campe nú in verkoop
Zie jij in het aanbod van Den Elt jouw nieuwe droomwoning toch net niet staan? Misschien vind je deze wel bij het naastgelegen project ’t Hof van Campe – cluster 8 dat nú in verkoop is. Bekijk hier het woningaanbod – 18 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Heb jij interesse? Schrijf je dan snel in op de woning(en) van jouw voorkeur. Wacht hier niet te lang mee, want de inschrijfperiode loopt tot en met a.s. zondag 6 juni.

Woningaanbod 't Hof van Campe - cluster 8