bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

4 maart 2021

Mooi nieuws: we kunnen de start verkoopdatum met je delen! Op donderdag 1 april om 12.00 uur gaan de 22 woningen van Den Elt in verkoop.

Vanaf dat moment staat alle woninginformatie online - zoals de definitieve woningprijzen en de digitale brochure - en kun jij je inschrijven via je persoonlijke accountomgeving.

Voorkeuren doorgeven
Om goed voorbereid te zijn op de start verkoop is het vanaf woensdag 17 maart om 12.00 uur mogelijk om alvast jouw woningvoorkeuren digitaal door te geven. Dan zullen de nieuwe woningimpressies, sfeerplattegronden en preciezere prijsindicaties op de website staan. Geef je jouw voorkeuren door, dan staan deze al gereed in je persoonlijke accountomgeving. Je hoeft dan bij de start verkoop alleen nog maar je NAW- en financiële gegevens in te vullen en je online inschrijving definitief te versturen. Jouw woningvoorkeuren kun je natuurlijk altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving verstuurt.

Hypotheek
Heb jij al een hypotheekbelofte aangevraagd, die je straks na de start verkoop kunt meesturen bij jouw inschrijving om je kansen bij de woningtoewijzing te vergroten? Klik hieronder om meer te lezen en een hypotheekgesprek en/of hypotheekbelofte aan te vragen.

Hypotheekgesprek + hypotheekbelofte