bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningimpressies!

11 maart 2021

De start verkoop van Den Elt komt steeds dichterbij: donderdag 1 april om 12.00 uur gaan de woningen in verkoop! Je kunt nu alvast de nieuwe exterieurimpressies en de situatiekaart bekijken. Ook vertellen we je meer over het Tuinklaar-concept.

De nieuwe exterieurimpressies tonen de prachtige landelijke uitstraling van de woningen en de ruimtelijke opzet van de wijk. Op de situatiekaart zie je de ligging van de woningen. Door het autoluwe karakter van de wijk en de aandacht voor groen woon je hier heerlijk rustig en landelijk.

Het Tuinklaar-concept van LIV
De woningen van Den Elt worden compleet opgeleverd, met onder meer een keuken, badkamer, parkeerplaats op eigen terrein en handige berging. Zeker ook noemenswaardig is dat elke woning wordt opgeleverd met Tuinklaar Basis, waarmee de basis van jouw nieuwe tuin al is gerealiseerd. Dit houdt in dat aan de voorzijde een fraaie oprit wordt aangelegd met plaats voor minimaal één auto en waar nodig een voetpad naar de voordeur. Aan de achterzijde wordt een bijpassend terras gerealiseerd. Deze (in de VON-prijs inbegrepen) basis kun je met het Tuinklaar-concept van LIV verder geheel naar smaak aanvullen, om zo jouw droomtuin te creëren!

Geef vanaf volgende week je voorkeuren door
Vanaf volgende week woensdag 17 maart om 12.00 uur staan de nieuwe interieurimpressies, sfeerplattegronden en de prijsindicaties per bouwnummer online en kun je alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven. Doe je dit, dan staan jouw voorkeuren al klaar in je accountomgeving. Deze voorkeuren kun je altijd nog aanpassen voordat je vanaf de start verkoop op donderdag 1 april je online inschrijving verstuurt.

Bekijk de nieuwe impressies!