bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Geef jouw woningvoorkeur door!

16 maart 2021

De start verkoop van Den Elt komt nu echt dichtbij: over ongeveer 2 weken - vanaf donderdag 1 april om 12.00 uur - kun jij je inschrijven op je favoriete woning(en)!

Je kunt op basis van de nieuwe informatie die online staat nu alvast doorgeven welke woningen jouw voorkeur genieten.

Voorkeuren doorgeven
Op de woningaanbodpagina kun je nu de nieuwe interieurimpressies, sfeerplattegronden en prijsindicaties per bouwnummer bekijken. Op welke woningen wil jij je vanaf 1 april gaan inschrijven? Als je dit op de woningaanbodpagina alvast doorgeeft, staan jouw voorkeuren bij de start van de verkoop al gereed op het inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving. Je voorkeuren kun je altijd nog aanpassen voordat je na start verkoop jouw inschrijving definitief verstuurt.

Compleet opgeleverde woningen
In het vorige nieuwsbericht vertelden we al over het Tuinklaar-concept, wat inhoudt dat bij alle woningen van Den Elt de basis voor jouw nieuwe tuin al is gerealiseerd. Op deze pagina lees je wat er nog meer zit inbegrepen bij de woningen, zoals zonnepanelen, koeling, een warmtepomp en een fraaie badkamer en keuken. Fijn om te weten: ben jij straks één van de gelukkige kopers van Den Elt, dan helpt de LIV Wooncoach je bij het maken van de woonkeuzes die helemaal passen bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de keuzes in wand- en vloertegels van jouw badkamer of aan de frontkleur en handgrepen in de keuken.

Voorkeuren doorgeven!