bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Eerste tekenafspraken + meer woningen in de omgeving

11 mei 2021

Na de succesvolle verkoopperiode van Den Elt staan alle woningen onder optie en zijn de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten getekend.

Ook voor de komende periode staan er verschillende tekenafspraken ingepland. We willen alle toekomstige bewoners van harte feliciteren!

Voor de woningen onder optie is het nog mogelijk om je via de kavelkaart in te schrijven voor de reservelijst.

Nieuwbouwproject ’t Hof van Campe
Door de grote interesse in de woningen van Den Elt is het helaas niet mogelijk om aan iedere inschrijver een woning toe te wijzen. Wil jij graag wonen in Ewijk, maar is er geen woning aan jou toegewezen of voldoen de woningen van Den Elt toch niet helemaal aan jouw wensen? Dan is nieuwbouwproject ’t Hof van Campe misschien interessant voor jou! Dit project ligt op steenworp afstand van Den Elt, iets dichter bij het centrum van Beuningen. Over enkele weken gaat cluster 8 – het laatste cluster van dit project – in verkoop, bestaande uit 18 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

Ben jij geïnteresseerd? Klik hieronder om meer te lezen over ’t Hof van Campe of schrijf je in voor de nieuwsbrief om alle updates over dit project direct per mail te ontvangen.

Meer over 't Hof van Campe