bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Den Elt in verkoop!

1 april 2021

Het is zover: de woningen van Den Elt zijn in verkoop! Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige woningen, gelegen in een groene wijk aan het dorpshart van Ewijk? Mis je kans dan niet en schrijf je snel in, want de interesse is groot!

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de aanbodpagina en jouw favoriet(en) bepalen. Om je in te schrijven, log je in op je persoonlijke accountomgeving. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen en ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt tot en met zondag 11 april. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Via de downloadpagina kun je de digitale verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, Tuinklaar-flyer, prijslijst, verkooptekeningen en technische verkoopomschrijving downloaden.

Vragen?
Heb je vragen over het inschrijfproces of over de woningen, dan staat de makelaar je graag te woord. Via de contactpagina kun je contact opnemen via telefoon of het contactformulier. Je kunt je vraag ook stellen via de 'Mijn chat'-functie binnen je accountomgeving.

Naar het woningaanbod!