bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Alle woningen Den Elt verkocht!

20 juli 2021

Alle woningen van nieuwbouwproject Den Elt zijn verkocht en de koop-/aannemingsovereenkomsten zijn getekend.

We willen alle toekomstige bewoners van harte feliciteren en alvast veel woonplezier wensen in Den Elt! Zodra de bouw van start is gegaan, zullen we op deze website periodiek een update vanaf de bouwplaats plaatsen.

Overige nieuwbouwprojecten in de omgeving
Ben je nog op zoek naar een nieuwe woning in de regio? Dan brengen we graag de volgende 2 nieuwbouwprojecten bij je onder de aandacht:

Hoge Wei II: deze kleinschalige nieuwbouwwijk ligt in het charmante dorpje Oosterhout, direct grenzend aan het Nijmeegse stadsdeel Oosterhout van Nijmegen-Noord. De woningen van Hoge Wei II – waaronder rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen – gaan naar verwachting in september in verkoop. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Park Avenue: op een prachtige locatie in Nijmegen-Noord wordt Park Avenue ontwikkeld. Het plan ligt direct aan het groen, namelijk aan de bestaande boomgaard die ook behouden blijft. Naar verwachting gaan de circa 75 herenhuizen richting eind dit jaar in verkoop. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.